Un bărbat fără permis a făcut prăpăd într-o parcare din Constanţa. A lovit trei maşini în timp ce era urmărit de poliţişti

Un bărbat fără permis a făcut prăpăd într-o parcare din Constanța. Acesta a scăpat mașina de sub control și a lovit trei mașini parcate. Mai mult bărbatul a furat mașina de la o femeie. Imediat după accident acesta a fugit.

09 oct. 2022, 13:17
Un bărbat fără permis a făcut prăpăd într-o parcare din Constanţa. A lovit trei maşini în timp ce era urmărit de poliţişti

Proprietarii a trei mașini parcate în zona Anda din Constanța și-au găsit în această dimineață mașinile avariate. Un şofer fără permis le-a lovit în timp ce era urmărit de poliţişti.

„La data de 8 octombrie, în jurul orei 23.35, poliţiştii au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Caraiman, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate”, a transmis IPJ Constanţa.

Citeşte şi: Starea motociclistului rănit în accidentul în care a fost implicată Monica Macovei este gravă. Noi detalii din anchetă

Poliţiştii au stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru această perioadă. De asemenea, anchetatorii au mai aflat că maşina respectivă este proprietatea unei femei, în vârstă de 51 de ani. Bărbatul furase maşina.

Citeşte şi: Un motociclist drogat a accidentat mortal un bărbat aflat pe un moped

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.