Un bărbat gelos şi-a înjunghiat iubita şi le-a atacat pe mama şi fiica ei

Orbit de gelozie, un bărbat din Arad şi-a înjunghiat iubita. Cu acelaşi cuţit le-a atacat apoi pe fiica şi mama femeii. Ca să scape din mâinile agresorului, iubita individului a sărit pe geam şi a cerut ajutor. Femeia a ajuns în stare gravă la spital.

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 18:57
Un bărbat gelos şi-a înjunghiat iubita şi le-a atacat pe mama şi fiica ei

Gelozia l-a transformat pe un bărbat de 48 de ani din judeţul Arad într-un adevărat monstru. Individul aproape că şi-a ucis iubita. Totul a început cu o ceartă puternică, dar a degenerat, potrivit România TV.

Citeşte şi Un român şi-a ucis fosta iubită, în plină stradă, în Germania

Femeia atacată de iubitul gelos este internată în stare gravă în spital, având mai multe răni. Medicii spun însă că va supravieţui. Fiica femeii este şi ea internată la Timişoara pentru că lama cuţitului i-a secţionat un tendon de la mână. Doar mama femeii este acum externată, dar nu a avut curajul să stea în casa groazei.

Citeşte şi O româncă a fost ucisă cu bestialitate în Belgia. A fost înjunghiată şi aruncată pe fereastră

Cele trei au fost salvate de un tânăr din Timişoara care venise în vizită la nişte rude. Iubita individului a fugit cu agresorul pe urmele ei, dar a fost prinsă şi înjunghiată în plină stradă. Ulterior, el a fost găsit de poliţişti într-o şură. Voia să-şi ia viaţa, dar nu a avut curajul. Vecinii spun acum că bărbatul se mai certase cu iubita lui, dar nu devenise violent. El muncea în Germania şi venise acasă în ţară de 2 zile.