Un bărbat gol a semănat groază la metrou. A împins pe şine un pasager, după care a murit electrocutat

Un incident înfiorător s-a petrecut sâmbătă la metroul din New York. Un individ dezbrăcat complet a intrat într-o altercație cu alt bărbat, pe care l-a împins pe şine, iar ulterior el însuşi a murit electrocutat.

17 ian. 2021, 19:54
Un bărbat gol a semănat groază la metrou. A împins pe şine un pasager, după care a murit electrocutat

Un bărbat gol a murit electrocutat pe 16 ianuarie, după o luptă care a avut loc pe peronul stației de metrou Harlem, din New York, după cum scrie New York Daily News. După cum indică poliția, citată de mass-media americană, individul care a apărut dezbrăcat în public părea deranjat emoțional şi a atacat un pasager, înainte de a-l împinge pe șine.

Citeşte şi Incident devastator! S-a prăbușit o parte a tavanului unui mall FOTO + VIDEO

Martorii au înregistrat video scena și se poate vedea că un martor a sărit pe șinele de la metrou pentru a-l ajuta pe cel care fusese împins. De asemenea, bărbatul gol a început să se lupte şi cu acesta și, la rândul său, a fost împins, moment în care s-a dezechilibrat şi s-a atins de șina de contact, fiind electrocutat.

Cele două persoane atacate se află în stare bună.

Video cu incidentul de la metroul din New York, în care un bărbat gol împinge pe şine un călător aflat în staţie:

În România, un incident tragic oarecum asemănător s-a petrecut în decembrie 2017, când o femeie cu probleme psihice a împins în faţa metroului o tânără, la staţia de metrou Dristor. Anterior, ea încercase să arunce, de asemenea, în faţa metroului, o altă fată, la staţia Costin Georgian.