Incident devastator! S-a prăbușit o parte a tavanului unui mall FOTO + VIDEO

Incident neașteptat în Arad! Seara trecută, în jurul orei 23.00, tavanul mall-ului Atrium a cedat şi s-a prăbuşit.

11 ian. 2021, 13:21

UPDATE PRCIZĂRI: Subscrisa Saint-Gobain Construction Products Romania S.R.L., cu sediul social în România, București, Șoseaua Pipera nr. 43, Clădirea Floreasca Park, Corp A, Etaj 3, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/16947/1994, Cod Unic de Înregistrare nr. 6194577, denumită în continuare „Societatea”, Referitor la incidentul petrecut în data de 10 ianuarie 2021 la un centru comercial din Arad prin prăbușirea unei părți de „tavan din rigips”, dorim să vă aducem la cunoștință o serie de erori care s-au strecurat în diferitele publicații din presa online şi reportaje: Tavanul la care s-a făcut referire avea în componență elemente din gips-carton și nu „rigips”. Gips-cartonul este un material sub forma unei plăci din gips cartonate pe exterior care se folosește în construcții. Rigips® este marca înregistrată a Societății care se aplică printre altele și pe plăcile de gips-carton fabricate de aceasta. Prin utilizarea unei sinecdoce, marca înregistrată a Societății, respectiv „rigips”, este utilizată de publicul larg pentru definirea tuturor plăcilor din gips-carton. Cu toate acestea, avem încredere în profesionalismul oamenilor de presă care ar trebui să utilizeze corect termenii, având în vedere și faptul că titularul unei mărci înregistrate are dreptul exclusiv asupra acesteia, iar utilizarea neautorizată poate fi sancționată, cu atât mai mult cu cât aceasta este de natură să aducă grave prejudicii imaginii Societății.

Compania noastră este titulară a drepturilor asupra mărcii „Rigips®” și își protejează marca aferentă tuturor produselor sale pentru a se face distincția clară între produsele proprii și cele ale altor entități de pe piață și pentru a oferi clienților noștri doar produse şi soluții agrementate, cu calitate certificată, astfel că, utilizarea denumirii „rigips”, ca termen ce desemnează plăci din gips-carton ce nu aparțin societății noastre, este ilegal utilizată.

Pe lângă faptul că marca înregistrată Rigips® a fost utilizată în mod eronat, plăcile de gips-carton utilizate la construcția tavanului centrului comercial din Arad nu au fost produse de către societatea noastră.

Având în vedere calitatea de titular al drepturilor asupra mărcii „Rigips®”, potrivit prevederilor Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicațiile geografice, vă adresăm rugămintea de a îndrepta greșeala stilistică prin utilizarea în mod corect a denumirii gips-carton atât în comunicările anterioare, cât şi în cele viitoare.

 

Bucățile din tavan au căzut pe holurile de la etajele inferioare. Din fericire, nu sunt victime, incidentul având loc după închiderea programului.

Zona a fost curățată imediat după incident, iar astăzi, înainte de ora deschiderii centrului comercial, în afara lipsei tavanului din fața magazinului C&A, nu mai există nicio dovadă a evenimentelor din noaptea precedentă.

„Totul este curat, măturat, spălat. Așa cum ne-am fi așteptat, totul este curățat pentru că așa e normal într-o situație de genul acesta: se identifică problema și se soluționează, nu se pune o simplă pancartă cu „Atenție cade tencuiala”. Muncitorii, bodyguarzii și personalul de curățenie care făcea ultimele retușuri, puteau fi observați purtând toți mască”, anunță specialarad.

Tentativă de viol într-un mall din București

Un alt incident s-a petrecut într-un mall din Capitală, vineri, 8 ianuarie. Este vorba despre o tentativă de viol în toaleta unui mall din Bucureşti.

Toată întâmplarea a avut loc vineri, 8 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00, atunci când un tânăr, aflat sub infuenţa unor substanţe psihotrope, a intrat în magazin, apoi s-a dus către toaleta femeilor, unde a încercat să dezbrace şi să violeze o persoană.

Femeia a început să ţipe, iar oamenii care se aflau în apropiere, printre care şi o angajată, au intervenit şi au scăpat-o pe femeie din mâinile agresorului. Potrivit imaginilor, înarmată cu un mop, femeia de serviciu l-a alungat pe bărbat, care, între timp, a fost prins şi reţinut de poliţişti pentru 30 de zile.

Citiți și

Noi detalii în cazul sinuciderii studentei din Iași. Tânăra și-a pregătit moartea

Atacatorul femeii înjunghiate din Oradea a fost prins. Este fostul șef al Poliției Locale

Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid în fața tuturor românilor: „E un gest de normalitate” Imaginile momentului!


loading...