Un bărbat i-a aruncat sodă caustică pe faţă fostei iubite. Scene şocante de 1 Mai

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost reţinut după ce i-a aruncat sodă caustică pe faţă fostei iubite. Scenele şocante s-au petrecut de 1 Mai.

02 mai 2021, 19:18
Un bărbat i-a aruncat sodă caustică pe faţă fostei iubite. Scene şocante de 1 Mai
Un bărbat i-a aruncat sodă caustică pe faţă fostei iubite. Scene şocante de 1 Mai

Un bărbat i-a aruncat sodă caustică pe faţă fostei iubite. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 1 Mai, în localitatea Băileşti din judeţul Dolj.

Un bărbat i-a aruncat sodă caustică pe faţă fostei iubite

”Ieri, 1 mai, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 53 de ani, din Băilești, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști, în cursul aceleiași zile, bărbatul i-ar fi aruncat fostei sale concubine, o femeie de 34 de ani, din Băilești, în zona feței o substanță chimică. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat poliţiştii, potrvit gds.ro. 

Bărbatul în vârstă de 53 de ani s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetările în acest dosar sunt făcute sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Băilești.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi Fată de 18 ani din Dolj, răpită de doi tineri. A fost urcată cu forţa în autoturism

Tragedie în Dolj. Doi copii au murit după ce au căzut într-un lac, încercând să recupereze o minge

Tragedie în Dolj. Doi copii de 9 și 11 ani au murit după ce au căzut în lacul din localitate, în timp ce încercau să recupereze o minge din apă. Medicii i-au resuscitat zeci de minute însă din păcate totul a fost în zadar.

Incidentul cumplit s-a petrecut, duminică, în localitatea Răcarii de Sus, la câţiva kilometri de Craiova. Cei băieţi şi sora unuia dintre ei se jucau împreună cu o minge, la aproximativ 500 de metri de lacul din localitate.

La un moment dat, mingea a ajuns în apă, iar cei doi băieţi au încercat să o recupereze. Din păcare au căzut amândoi în apa rece a iazului. Incidentul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale fetiţei. Aceasta  a fugit şi şi-a anunţat părinţii.

Citeşte şi Şofer ameninţat cu pistolul în trafic pe un drum din Dolj. Motivul uluitor al gestului inspirat din filme

Poliţiştii şi părinţii au ajuns primii la faţa locului şi au reuşit să-i scoată din apă pe cei doi băieţi de 9 şi 11 ani.

„La fata locului s-au deplasat o autospeciala cu echipajul de salvare a persoanelor şi un echipaj EPA. Ajunse la fata locului au constatat ca este vb de doi minori, care au fost scoşi de cetăţeni dintr-un lac.  Imediat au început manevrele de resuscitare. În sprijin au fost trimis echipajul SMURD cu medic, dar şi un echipaj SAJ tot cu medic”. au declarat reprezentanţii ISU, potrivit Adevarul.ro.