Un bărbat i-a dat foc iubitei sale însărcinate, supărat că i-a aruncat băutura

Gest cumplit al unui bărbat din Bacău. Şi-a incendiat iubita însărcinată în opt luni, pentru că i-a aruncat băutura. Femeia a ajuns la spital cu arsuri grave, iar medicii din Bacău au decis să o transfere la Bucureşti.

27 feb. 2014, 07:20
Un bărbat i-a dat foc iubitei sale însărcinate, supărat că i-a aruncat băutura

Femeia, însărcinată în opt luni, s-a enervat când a ajuns acasă pentru că şi-a găsit soţul cu băutura pe masă, potrivit România TV. I-a luat sticla, dar omul, ameţit bine, s-a înfuriat: a luat o sticlă cu benzină şi i-a dat foc femeii. Scena şocantă s-a petrecut în faţa celor doi copii minori ai cuplului.

La ambulanţă a sunat chiar bărbatul, care le-a spus medicilor că femeia şi-a dat foc singură. Vecinii au spus că aud des certuri în casa lor. „Deodată am văzut salvarea, am crezut că trebuie să nască. De bătut, s-au bătut mereu. Şi socrul a tăiat-o cu drujba într-un an. N-am auzit nimic, nici ţipete, nici răcnete, nimic„, a declarat o vecină.

Femeia a fost transportată cu un avion SMURD în Capitală. „O pacientă în vârsta de 37 de ani, însărcinată în 27 de săptămâni, a fost victima unei agresiuni. Are arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. A fost dusă la Spitalul de Arşi din Bucureşti, unde a intrat direct în sala de operaţie. Se pare că sarcina este în regulă în acest moment„, a spus medicul de la SMURD, Boancă Romeo.

Cei doi locuiesc de mult timp împreună, dar nu sunt căsătoriţi. Bărbatul este cercetat acum pentru vătămare corporală.