Bărbaţi înarmaţi au ucis cel puţin 14 pasageri. Criminalii i-au forţat pe călători să iasă din autobuzele în care se aflau

Cel puţin 14 pasageri au murit după ce autobuzele în care se aflau au fost oprite de către bărbaţi în uniforme şi  înarmaţi, în Provincia Balochistan, joi, au anunţat autorităţile pakistaneze, potrivit france24.com.

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 06:51
Bărbaţi înarmaţi au ucis cel puţin 14 pasageri. Criminalii i-au forţat pe călători să iasă din autobuzele în care se aflau

Aproximativ 20 de bărbaţi care purtau uniforme ale paramilitarilor „Frontier Corps” şi erau înarmaţi, a declarat o autoritate provincială, Haider Ali.

Agresorii „au oprit autobuzele pe autostrada Makran şi au împuşcat mortal cel puţin 14 persoane”, a mai precizat aceeaşi sursă.

Oamenii care călătoreau în autobuze şi se îndreptau către Portul din Karachi, spre oraşul de coastă Omara.

O oficialitate navală şi un membru al pazei de coastă se află printre persoanele ucise. Se presupune că toate persoanele aflate în autobuze sunt pakistanezi. france.24.

Ministrul de Interne pakistanez, Mir Zia Langov., a declarat pentru AFP că a ordonat o anchetă asupra acestei tragedii. Criminalii s-au făcut nevăzuţi după atac.

Premierul Imran Khan a condamnat atacul într-o declaraţie oficială.

Deocamdată, nicio grupare nu a revendicat atacul. Acesta s-a petrecut la mai puţin de o săptămână după un alt atac de acest fel.