Un bărbat prins în flagrant când voia să vândă peste 1.600 de grame de canabis a fost arestat preventiv

Un bărbat de 31 de ani, din Galaţi, prins în flagrant, în municipiul Adjud, unde voia să vândă peste 1.600 de grame de canabis, a fost arestat preventiv. În urma unor percheziţii făcute la locuinţa sa au fost găsite alte 225 de grame de canabis.

29 mart. 2017, 15:36
Un bărbat prins în flagrant când voia să vândă peste 1.600 de grame de canabis a fost arestat preventiv

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Galaţi, au suprins un bărbat, pe 27 martie, în flagrant delict, în timp ce oferea spre vânzare 1.638 de grame de canabis, în municipiul Adjud, judeţul Vrancea.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de IPJ Galaţi, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa acestuia.

În urma percheziţiei de la locuinţa bărbatului de 31 de ani au fost ridicate 225 de grame de cannabis, precum şi un cântar de mare precizie.

Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc, ulterior el fiind prezentat magistraţilor Tribunalului Galaţi care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Citeşte şi Bărbat arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea peste un kilogram şi jumătate de marijuana