Un bărbat prins plimbându-se cu un pistol la vedere pe străzile din Oneşti a declarat că se simte ca John Wayne

Barbatul a declarat ca are permis de port arma si mai multe tipuri de pistoale cu bile si gaze. Întrebat de ce poartă armele la vedere bărbatul a spus că se simte John Wayne.

03 mart. 2021, 10:23
Un bărbat prins plimbându-se cu un pistol la vedere pe străzile din Oneşti a declarat că se simte ca John Wayne
Captură video Antena 3

Un bărbat a fost surprins înarmat, cu pistolul la vedere, pe o stradă din Oneşti, judeţul Bacău, de o echipă de jurnalişti care se afla în zonă pentru a realiza un material în legătură cu crimele din localitate.

„Jurnalistul Antena 3 Georgiana Murgilă împreună cu doi poliţişti l-au urmărit pe individul care se plimba cu arma la vedere pe o stradă din Oneşti, acolo unde doi muncitori au fost sechestrați și uciși de un bărbat în vârstă de 68 de ani. Oamenii legii l-au legitimat şi l-au percheziţionat. Bărbatul avea asupra lui un cuţit şi un pistol. Întrebat dacă se simte în pericol, bărbatul a precizat că în trecut a fost victima unui furt. Mai mult, el a recunoscut că are patru arme pe care le poartă din plăcere că aşa e normal.

„Mă simt ca John Wayne”, a spus acesta în faţa camerelor în timp ce era condus la secţie de poliţişti.” a precizat Antena3.ro.

Un bărbat a sechestrat şi ucis doi muncitori în Oneşti

Bărbatul în vârstă de 68 de ani şi-a pierdut locuinţa în urma unui proces penal îndreptat împotriva soției agresorului în urmă cu 12 ani. Aceasta a fost acuzată de o delapidare în dauna companiei unde lucrau cele două victime și pentru a acoperi prejudiciul, justiția i-a confiscat apartamentul situat într-un bloc cu patru etaje din orașul Onești, potrivit digi24.

Firma la care erau angajați cei doi muncitori deținea partamentul încă din 2008, în urma unei decizii a instanței, dar locuința nu fusese folosită deloc de companie și, potrivit reprezentanților acesteia, recent se luase decizia de a renova imobilul pentru a caza alți angajați ai firmei respective.

Cei doi muncitori, electricieni de profesie, au fost trimiși acolo pentru a face o evaluare în vederea unei viitoare renovări și se pare că vecinii sunt cei care l-au anunțat pe fostul proprietar că sunt persoane prezente în apartament. Bărbatul a mers acolo, i-a amenințat pe cei doi cu cuțitul, apoi a sunat la poliție.

”În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjungheate. Cele doua persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Citeşte şi: Femeia care a ucis cele două fete din cartierul Andronache avea o alcoolemie de peste 0,80 g/l. Parchetul contestă decizia instanței