Un bărbat s-a dus la spital pentru pietre la rinichi şi s-a întors femeie

Publicat: Luni, 28 Mai 2012 12:10 // Actualizat: Luni, 28 Mai 2012 19:48 // Sursa: RTV.net

Un bărbat din Colorado, SUA, s-a dus la spital pentru o piatră la rinichi, unde a fost şocat să afle, după ecografie, că este de fapt femeie.

Foto: http://weirdworldnews.org

Steve Crecelius, un fotograf din Denver, s-a născut cu trăsături masculine şi feminine, dar şi-a reprimat din copilările latura feminină.

După o ecografie la spital, pentru pietre la rinichi, acesta a fost şocat să afle că are şi organe feminine. De atunci, "Stevie", cum îi place acum să i se spună, şi-a îmbrăţişat latura feminină, potrivit WeirdWorldNews. Soţia şi cei şase copii ai bărbatului îi respectă în totalitate decizia.

"Îmi aduc aminte cum purtam hainele mamei şi mă machiam, în secret, fără să zic la nimeni", povesteşte acesta.

Asistenta i-a explicat bărbatului că el intră în categoria persoanelor cu "intersex", care au organe masculine, însă şi organe feminine.

"Aveam o piatră la rinichi şi mă aflam la urgenţe la spital. Asistenta care interpreta ecografia mi-a spus că sunt de fapt femeie. A fost confirmarea a tot ceea ce simţeam în interior", a mai povestit Stevie.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 mai 10:12
Votează email 0 email
...Colorado, SUA, s-a dus la spital pentru o piatră la rinichi, unde a fost şocat să afle, după ecografie, că este de fapt femeie. Citește mai departe...
...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H