Un bărbat s-a legat cu un şiret şi s-a aruncat în râul Suceava. Gest extrem, în faţa soţiei

Caz înfiorător în judeţul Suceava. Un tânăr de 28 de ani din Gura Humorului s-a sinucis, după ce s-a aruncat în râul Moldova, sub privirile soţiei sale. Înainte de a recurge la gestul extrem, bărbatul şi-a legat o mână de picior şi a înghiţit mai multe pastile pentru tratarea epilepsiei.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 06:40
Un bărbat s-a legat cu un şiret şi s-a aruncat în râul Suceava. Gest extrem, în faţa soţiei

Incidentul şocant a avut loc duminică seară, în aval de podul suspendat din Parcul Ariniș Gura Humorului, unde tânărul se plimba împreună cu soția lui.

Bărbatul şi soţia sa sunt bolnavi psihic şi au mai avut tentative de sinucidere, fiind opriţi de fiecare dată la timp de familie. De altfel, în urmă cu aproape o lună, aceştia au fost internaţi din acest motiv la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, unde au rămas sub tratament timp de o săptămână, scrie stirisuceava.net.

Femeia le-a spus anchetatorilor că, odată ajuns pe malul râului Moldova, soţul ei şi-a legat un şiret de la încălţăminte o mână şi un picior şi a intrat în apă, spunând că vrea să se sinucidă. Ea spune că a încercat să îl oprească. L-a tras afară din râu, însă el şi-a băgat capul în apă, îndreptându-se spre zona mai adâncă şi învolburată.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în cursul zilei de luni, la mai bine de 100 de metri de locul indicat de soţie, după ce a fost căutat de pompieri şi poliţişti.

Nelu Tătaru: Relaxarea de la 1 iulie, înlocuită cu restricţii. Restaurantele NU se deschid, iar anumite zone intră în carantină