Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a împuşcat cu o armă de vânătoare

Clipe de teroare într-un cartier din Sebeş, Alba Iulia. Un bărbat a ieşit în grădină cu arma de vânătoare în mână, a aprins o lumânare, apoi s-a împuşcat în piept, potrivit România TV. Bărbatul se zbate acum între viaţă şi moarte, la spital.

03 mart. 2014, 16:31
Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a împuşcat cu o armă de vânătoare

Vecinii bărbatului au fost cei care au auzit împuşcătura şi au sunat imediat la 112. Omul a fost găsit în agonie, cu arma de vânătoare lângă el. „Am găsit un bărbat căzut, s-a putut comunica cu el. La o examinare mai atentă prezenta o împuşcătură în zona anterioară toracică„, a spus medicul de pe ambulanţă, Felicia Miclea.

Bărbatul a fost dus de urgenţă, cu un elicopter, la spitalul din Târgu Mureş şi se află acum în stare gravă. Nimeni nu-şi poate explica de ce omul a vrut să-şi ia zilele. „Eu ştiu că n-a avut probleme. Se ducea la biserică, era creştin. Era un om blând, nu era agresiv sau mai ştiu eu ce.  Chiar era optimist, nu pot să-mi dau seama de ce a recurs la acest gest„, au declarat vecinii.

Bărbatul a vrut să se sinucidă cu arma de vânătoare pe care o deţinea în mod legal. La faţa locului a fost găsită şi o lumânare, pe care acesta a aprins-o înainte de a face gestul sinucigaş„, a spus Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba.

Omul are 56 de ani, este lăcătuş-mecanic şi locuieşte cu mama lui, la Sebeş. Pasionat de vânătoare, bărbatul are permis de port-armă.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat s-a sinucis aruncându-se din turnul clopotniţei unei catedrale