Un bărbat şi-a construit o casă din 12.000 de STICLE de ŞAMPANIE. Cum arată clădirea garantată 100 de ani FOTO

Un bărbat din Rusia şi-a construit o casă dintr-un material inedit şi anume sticle de şampanie. Pentru a termina construcţia, el a folosit peste 12.000 de recipiente de acest fel.

26 mart. 2015, 15:56

Hamidullah Ilchibaev, un rus de 52 de ani, din Celeabinsk, a folosit sticle de şampanie pentru a cosntrui o casă întreagă. În prezent, ea a devenit un adevărat loc de vizitat pentru turiştii ce ajung prin zonă, mai ales că pentru ridicarea locuinţei sale el a folosit nu mai puţi de 12.000 de astfel de obiecte, potrivit Oditty.

Citeşte şi Un palet plin cu sticle de geam a căzut peste un muncitor. Bărbatul a murit strivit sub două tone

Bărbatul a devenit o adevărată vedetă locală, fiind mereu interesat să construiască diferite obiecte cu ajutorul sticlelor de bere şi vodcă. Cu toate acestea, ideea construirii unei case a fost a copiilor, care l-au încurajat să îşi propună proiectul grandios. Astfel, când una dintre odrasle a murit, la doar 18 ani, bărbatul a decis să construiască o casă din sticle, în amintirea lui. Construcţia a avut nevoie de trei ani, aceasta fiind perioada de timp necesară strângerii sticlelor. În timp ce o parte au fost donate, altele au trebuit să fie cumpărate.

Citeşte şi Berea mai tare ca vodca. Top 10 cele mai puternice beri din lume

Inedit este faptul că sticlele au fost folosite atât la fundaţie, cât şi sub formă de cărămizi, fiind legate între ele cu un amestec special. Mai mult, Hamidullah crede că această construcţie va rezista cel puţin 100 de ani.