Un palet plin cu sticle de geam a căzut peste un muncitor. Bărbatul a murit strivit sub două tone

Un grav accident a avut loc marţi în localitatea Odoreu. Un bărbat în vârstă de circa 46-47 de ani a fost strivit de un palet plin cu sticle de geam. Ajutoarele sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

24 mart. 2015, 16:19
Un palet plin cu sticle de geam a căzut peste un muncitor. Bărbatul a murit strivit sub două tone

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” a fost anunţat, marţi după-amiaza, prin numărul de urgenţă 112 despre producerea unui accident de muncă în localitatea Odoreu. Un angajat al unei firme din localitate şi-a găsit sfârşitul în timp ce manipula un palet de circa două tone de sticlă.

Potrivit informatia-zilei.ro, conform celor care au anunţat accidentul, un palet plin cu sticle de geam a căzut peste un muncitor şi l-a omorât pe loc. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o maşină de descarcerare, au scos cadavrul de sub palet şi l-au predat Poliţiei care, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) prezenţi şi ei la locul accidentului, continuă cercetările.

Citeşte şi: Accident grav pe un şantier. O macara s-a desprins de la etajul 3, un muncitor se zbate între viaţă şi moarte