Un bărbat şi-a înjunghiat de 30 de ori soţia, apoi s-a aruncat de la etajul 9. Copilul celor doi a anunţat crima la 112

Poliţiştii fac cercetări în cazul unui bărbat din municipiul Arad care şi-ar fi ucis soţia, în noaptea de duminică spre luni, cu mai multe lovituri de cuţit, iar ulterior s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul nouă al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu. Cei doi erau împreună de 22 de ani și aveau un beiețel de 10 ani. Micuțul, care a fost martor la oribilul asasinat, a fost cel care a sunat la 112. 

RomaniaTV.net
25 feb. 2019, 05:42
Un bărbat şi-a înjunghiat de 30 de ori soţia, apoi s-a aruncat de la etajul 9. Copilul celor doi a anunţat crima la 112

Cei doi soţi se aflau în proces de divorț, iar femeia de 38 de ani chiar ceruse ordin de protecție, în instanță. Bărbatul mai mergea în vizită pentru a-și vedea fiul, iar uneori mai rămânea peste noapte, la insistențele băiatului. 

Martor neputincios la scenele cumplite a fost chiar copilul celor doi. El a fost cel care a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Poliţiştii au găsit-o în locuinţă pe femeie înjunghiată de aproape 30 de ori, în timp ce soţul acesteia a fost găsit mort lângă bloc, după ce s-ar fi aruncat de la fereastra locuinţei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, din primele cercetări reiese că, pe fondul geloziei, bărbatul, care avea 40 de ani, şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit de bucătărie, iar apoi a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit, în cele din urmă aruncându-se de la etaj.

Copilul de zece ani al cuplului urmează să fie consiliat de specialişti.

Procurorii şi poliţiştii, care au deschis un dosar pentru omor calificat, au făcut cercetări câteva ore la locul evenimentului, iar luni urmează să audieze şi locatari din bloc.