Un bărbat şi-a lovit soţia cu toporul în cap, apoi s-a spânzurat. Caz şocant în Iaşi

Un bărbat din judeţul Iaşi şi-a lovit soţia cu toporul în cap, apoi s-a spânzurat în podul casei. Potrivit vecinilor, neînţelegerile dintre cei doi erau mai vechi, iar bărbatul ar fi agresat-o pe femeie şi în trecut.

15 feb. 2021, 15:48
Un bărbat şi-a lovit soţia cu toporul în cap, apoi s-a spânzurat. Caz şocant în Iaşi
Un bărbat şi-a lovit soţia cu toporul în cap, apoi s-a spânzurat. Caz şocant în Iaşi

Un bărbat şi-a lovit soţia cu toporul în cap, apoi s-a spânzurat. Incidentul s-a petrecut în localitatea Războieni din judeţul Iaşi. Potrivit primelor informaţii, cearta dintre cei doi ar fi pornit de la bani.

Un bărbat şi-a lovit soţia cu toporul în cap, apoi s-a spânzurat. Femeia este în comă

Potrivit vecinilor, cei doi soţi au mai avut neînţelegeri şi în trecut. De data aceasta se pare că cearta a degenerat, iar bărbatul şi-a lovit soţia cu un topor. Când şi-a dat seama ce a făcut, acesta s-a spânzurat. Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. În prezent, femeia de 49 de ani este în comă şi este intubată.

”Pacienta se află într-o mașină SMURD este intubată și ventilată. A fost găsită de medici în comă cu un traumatism cranio-cerebral. Aceasta este transportată la Spitalul de Neurochirurgie”, a decflarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, potrivit bzi. 

Din păcate, pentru soţul femeii nu s-a mai putut face nimic.

Citeşte şi Crimă de Ziua Îndrăgostiților. Și-a ucis fosta iubita și a mărturisit tot polițiștilor

Ultima postare a femeii

Femeia lovită de soţ a lăsat în urmă cu câteva zile un mesaj pe Facebook, mesaj ce arată că trecea printr-o perioadă mai delicată. Iată postarea:

“Atunci când judeci asigură-te că tu ești perfect. Eu nu sunt perfectă și nici nu vreau… pentru că nimeni nu este perfect.. îți las ție perfecțiunea și eu rămân cu defectele mele. Timpul șterge… Da, doar el știe să păstreze ca nimeni altul ceea ce nu trebuie pierdut…Dacă știi să citești o privire o să înțelegi un Suflet”, a scris femeia.

Citeşte şi Dublă crimă înfiorătoare la Bihor. Doi bătrâni au fost găsiţi dezbrăcaţi cu gâturile tăiate. Localnicii sunt îngroziţi!

Potrivit sătenilor, în trecut bărbatul ar fi fost condamnat pentru omor. Conform aceloraşi surse, cei doi soţi ar fi urmat să divorţeze. Bărbatul era patronul unui magazin din localitate.