Un bărbat şi-a pus capăt zilelor ARUNCÂNDU-SE în faţa TRENULUI, la Brăila VIDEO

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a decis să încheie conturile cu viaţa, sătul de griji şi de boală. Brăileanul a ales să moară într-un mod înfiorător, punându-se în calea unei locomotive, la o trecere la nivel cu calea ferată. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

RomaniaTV.net
09 mai 2013, 11:44
Un bărbat şi-a pus capăt zilelor ARUNCÂNDU-SE în faţa TRENULUI, la Brăila VIDEO

Un brăilean disperat din cauza sărăciei şi a bolii şi-a pus capăt zilelor în Săptămâna Luminată, aruncându-se în faţa  unui tren, informează jurnalonline.info.

Deoarece locuia în apropiere de trecerea la nivel cu calea ferată, bărbatul cunoştea bine orarul trenurilor, aşa că a aşteptat pe marginea drumului locomotiva care avea să-i curme viaţa. Înainte de a se arunca în braţele morţii, el a fumat o ultimă ţigară, sprijinit în cârjele care îl ajutau să se deplaseze şi pe care le-a aşezat apoi pe iarbă. La apropierea locomotivei, bărbatul a păşit între şine, s-a aşezat cu spatele la trenul care venea în viteză şi şi-a pus mâinile la ochi. Deşi conductorul l-a zărit şi a încercat să frâneze, locomotiva a fost imposibil de oprit şi l-a spulberat pe sinucigaş.

Sora bărbatului, alertată de poliţie cu privire la cele întâmplate, a fost la un pas să leşine tot pe linia de tren la vederea rămăşiţelor bărbatului. Femeia s-a prăbuşit între şine, dar pe sensul celălalt de mers, de unde venea un tren care ar fi putut pune capăt şi vieţii ei.