Un bărbat şi-a regăsit câinele pierdut într-o tornadă FOTO

Când Limestone County, din SUA, a fost lovit de o tornadă, în casa lui Greg Cook se afla doar câinele său, labradorul Coco. Casa bărbatului a fost distrusă, însă animalul a reuşit să supravieţuiască în mod miraculos.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 20:48
Un bărbat şi-a regăsit câinele pierdut într-o tornadă FOTO

Cook a fugit repede acasă, imediat cum a încetat tornada. Acolo, el a găsit numai dezastru: atât casa sa, precum şi alte 50 de clădiri erau distruse. El se temea doar pentru soarta câinelui său, întrucât „casele pot fi reparate”.

Bărbatul a săpat printre rămăşiţele casei şi a reuşit să intre pe o fereastră: înăuntru, pe un hol, el l-a găsit pe Coco ud leoarcă şi tremurând.

„Am fost atât de uşurat, atât de fericit să îl văd. Îmi iubesc câinele, este cel mai bun prieten al meu şi am fost aşa de fericit să îl văd”, a spus Cook.

Coco este doar unul dintre supravieţuitorii miraculoşi ai tornadei. În prezent, un bebeluş de 14 luni, Angel Babcock, luptă pentru viaţă în spital. Angel a fost singura supravieţuitoare a tornadei care i-a distrus casa şi familia şi a fost găsită pe câmp, după furtună.