Un bărbat şi soţia sa, reţinuţi după ce au vrut să fure documente dintr-o secţie de poliţie

Un bărbat din Constanţa şi soţia sa au fost reţinuţi, după ce au încercat să fugă cu documente dintr-o secţie de poliţie. Constănţeanul era cercetat pentru o agresiune în trafic, iar soţia sa a vrut să-l scape, furând documente din dosar.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 15:00
Un bărbat şi soţia sa, reţinuţi după ce au vrut să fure documente dintr-o secţie de poliţie

UPDATE: Bărbatul de 41 de ani care a fost reţinut, împreună cu soţia sa, după ce a sustras documente dintr-un dosar penal, în incinta unei secţii de poliţie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Bărbatul era cercetat pentru o agresiune în trafic. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un bărbat, de 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost şicanat în trafic de către un alt conducător auto, care ar fi oprit autoturismul şi l-ar fi agresat fizic, la intersecţia DN 2A cu bulevardul Aurel Vlaicu.

„În urma verificărilor, poliţiştii Secţiei 2 au identificat persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. La data de 10 februarie, la sediul Secţiei 2 Poliţie s-au prezentat, pentru audieri, bărbatul de 41 de ani, împreună cu soţia acestuia, de 38 de ani (în calitate de martor)”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Sursa citată spune că, după terminarea audierilor, femeia ar fi sustras mai multe documente din dosarul penal, pe care le-ar fi înmânat soţului său, ulterior încercând să fugă, ei fiind opriţi şi imobilizaţi de poliţişti.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar marţi, bărbatul de 41 de ani va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri.

Citeşte şi Patronii clubului din Caracal unde MINORELE erau EXPLOATATE SEXUAL sexual au fost ARESTAŢI LA DOMICILIU