Un bărbat spune că are 179 de ani şi dovedeşte asta cu CERTIFICATUL de NAŞTERE: Moartea a uitat de mine FOTO

Un bătrân din India spune că are 179 de ani, fiind astfel considerat cel mai bătrân om din lume. Cu toate acestea, el spună că şi-a văzut până şi nepoţii murind, lucru care îl întristează teribil.

24 apr. 2014, 15:16

Mahashta Murasi, un bărbat din India, spune că are vârsta de 179 de ani, fiind născut în luna ianuarie a anului 1835 în oraşul Banglore. Ulterior, în 1903, s-a mutat în Benares, unde pentru jumătate de secol a lucrat ca cizmar, până în 1957, atunci când a împlinit vârsta de 122 de ani, potrivit Asteca Trends.

Citeşte şi Secretul celei mai bătrâne persoane din lume. Cum a reuşit o japoneză să ajungă la 116 ani

Am trăit atâția ani, încât mi-am văzut nepoții murind. I-am îngropat și a fost dureros. Într-un fel, moartea a uitat de mine. Cred că nu mai am speranță. Am 179 de ani și încep să cred că sunt nemuritor sau ceva de genul ăsta. Încă mă „țin” bine, motiv pentru care trebuie să profit de această șansă„, a adăugat băbatul.

Citeşte şi Secretul tinereţii veşnice. Nu o să ghiceşti NICIODATĂ ce vârstă are acest bătrân VIDEO

Cu toate că certificatul de naştere al lui Murasi confirmă longevitatea acestuia, este dificil de obținut probe biologice pentru a determina vârsta sa. Mai mult, în 1971 a fost ultima dată când Mahashta a fost la medic, mai ales că între timp acesta a decedat.