Un bărbat, suspectat că şi-a ucis mama şi a făcut scandal în casa unui vecin, rănind-o pe soţia acestuia cu un topor

Un bărbat de 54 de ani din localitatea vrânceană Garoafa a fost ridicat de poliţişti şi procurori, vineri dimineaţă, şi dus la audieri, după ce şi-ar fi omorât mama, o bătrână de 83 de ani, şi a făcut scandal în casa unui vecin, lovind-o pe soţia acestuia cu un topor.

31 mart. 2017, 08:16
Un bărbat, suspectat că şi-a ucis mama şi a făcut scandal în casa unui vecin, rănind-o pe soţia acestuia cu un topor

Din primele informaţii furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Vrancea, o bătrână de 83 de ani a fost găsită, vineri dimineaţă, decedată, în casa ei din satul Făurei, comuna Garoafa, fiul femeii, de 54 de ani, fiind suspectat că este cel care a ucis-o.

Potrivit declaraţiilor unui vecin, agresorul, aflat în stare de ebrietate, ar fi venit vineri dimineaţă la el pentru a-i cere alcool. Acesta nu i-ar fi dat, astfel că bărbatul a plecat acasă. S-a întors însă peste aproximativ jumătate de oră, cu un topor în mână, spunând că şi-a ucis mama.

Agresorul era foarte violent, a lovit pereţii casei vecinului, câinele din gospodărie, apoi a rănit-o cu toporul şi pe soţia acestuia. În cele din urmă, bărbatul a reuşit să îl imobilizeze pe atacator şi a sunat la 112.

La sosirea poliţiştilor, agresorul ar fi încercat să lovească şi un agent, dar a fost încătuşat şi dus la audieri. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat şi tentativă de omor calificat.

Femeia atacată de bărbat cu toporul a fost transportată la spital.

Citeşte şi Caz terifiant la Iaşi. Un tânăr de 22 de ani şi-a ucis tatăl şi l-a ţinut ascuns trei săptămâni în spatele casei