Un bărbat suspectat că şi-ar fi ucis fiul cu o lovitură de cuţit în inimă a fost reţinut

Un bărbat de 47 de ani din localitatea gălăţeană Umbrăreşti, suspectat că şi-ar fi ucis fiul de 22 de ani cu o lovitură de cuţit aplicată în zona inimii, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

RomaniaTV.net
21 aug. 2017, 10:13
Un bărbat suspectat că şi-ar fi ucis fiul cu o lovitură de cuţit în inimă a fost reţinut

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Oana Hâncu, a declarat, luni, că un bărbat de 47 de ani din localitatea Umbrăreşti a fost reţinut, el fiind suspectat că şi-a omorât fiul, în vârstă de 22 de ani.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul, care consuma frecvent alcool şi devenea agresiv, a avut un conflict cu fiul său, recent venit acasă de la muncă din Italia care intenţiona să o ia şi pe mama sa acolo.

La un moment dat, duminică seară, bărbatul a luat un cuţit, cu o lamă de 16 centimetri, pe care l-a înfipt în inima fiului, iar medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

„Un echipaj al Ambulanţei a fost solicitat să intervină duminică seară în localitatea Umbrăreşti unde un tânăr de 22 de ani prezenta o plagă înjungiată în inimă. Avea o hemorgaie puternică. A fost o singură lovitură, fatală. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind găsit decedat de colegii noştri”, a afirmat şeful Serviciului Judeţean de Ambulamţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

După ce i-a înfipt cuţitul în inimă fiului, bărbatul a fugit, dar a fost prins la scurt timp de poliţişti. În faţa anchetatorilor, şi-a recunoscut fapta, însă a spus că şi-a înjungiat fiul după ce acesta l-ar fi lovit.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Citeşte şi Scene de groază la Zilele Oraşului Negreşti Oaş. Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat în inimă

 

loading...