Un bărbat, suspectat de crimă, a fost reţinut la Constanţa

Un bărbat a fost reţinut, marţi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru comiterea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie. Acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

16 apr. 2013, 19:22
Un bărbat, suspectat de crimă, a fost reţinut la Constanţa

Bărbatul este suspectat de uciderea unei tinere în vârstă de 18 ani al cărei trup a fost găsit la sfârşitul lunii martie în spatele unor garaje din municipiul Medgidia, scrie Agerpres.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Constanţa au informat printr-un comunicat remis presei că suspectul are vârsta de 32 de ani şi este din aceeaşi localitate.

Potrivit anchetatorilor, victima provine dintr-o familie dezorganizată, ai cărei membri nu s-au alertat atunci când tânăra a dispărut. Aceasta avea un anturaj format din persoane dubioase şi se presupune că practica prostituţia.

Din verificările efectuate a reieşit că suspectul ar fi bătut-o pe fată până a omorât-o, pentru că aceasta i-ar fi sustras un telefon mobil, după care a încercat să o îngroape la marginea municipiului Medgidia.

Pe 28 martie, un trup uman sfârtecat de câini a fost găsit de un cetăţean din Medgidia, lângă garajul acestuia amplasat într-un cartier dintr-o zonă periferică a oraşului. Bărbatul a alertat autorităţile, o echipă operativă formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti sub coordonarea unui procuror demarând cercetările în acest caz.