Un bărbat, târât cu maşina şi bătut crunt de doi ciobani beţi

Scandal monstru într-o localitate din Mehedinţi. Un bărbat a fost bătut cu bâtele de doi ciobani, apoi târât zeci de metri cu maşina. Victima spune că a încercat să-i atenţioneze pe cei doi, care se aflau beţi într-o maşină, să nu circule cu viteză. Bărbatul a ajuns la spital, în timp ce agresorii sunt liberi.

21 aug. 2015, 16:18
Un bărbat, târât cu maşina şi bătut crunt de doi ciobani beţi

Întreaga scenă s-a petrecut pe o stradă din localitatea Jiana, judeţul Mehedinţi. Victima tocmai ieşea din bar când i-a văzut pe cei doi ciobani beţi într-o maşină, potrivit România TV. Unul dintre ei se afla la volan.

Ciobanii erau în maşină. Unul dintre ei, mort de beat, fără permis, era să dea cu maşina în pod şi i-am spus să o ia cu a-ntâia, să o ia încet. A început să mă înjure. A luat un ciomag de la oi şi mi-a dat una peste coaste. M-au prins de mâini, de geamul din faţă şi m-au târât 175 de metri„, a spus victima.

Câţiva săteni au asistat îngroziţi la bătaie. „Ciobanul care se afla la volan a deschis geamul, a încetinit maşina şi l-a prins. L-a luat pe sus şi l-a târât 170 de metri. A vrut să-i dea cu ciomagul în cap„, a spus un martor.

Familia victimei şi oamenii din sat sunt revoltaţi. Bărbatul a ajuns la spital cu răni extrem de grave pe tot corpul. „Cercetările se vor extinde. Toate persoanele vor fi audiate şi se vor propune măsurile legale„, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon.

Cei doi agresori sunt liberi prin sat.

CITEŞTE ŞI: Doi bărbaţi, ARESTAŢI după ce au bătut şi înjunghiat un tânăr, în Bucureşti