Un bătrân a câştigat la Loto, după ce a bifat numerele la întâmplare. Îşi uitase ochelarii acasă

Un bătrân în vârstă de 80 de ani din Marea Britanie a câştigat la Loto, după ce a bifat la întâmplare. Şi-a uitat ochelarii acasă şi nu a mai putut să aleagă numerele favorite. De obicei, Denis Fawsitt selecta pe biletul său zilele de naștere ale celor din familie.

15 apr. 2021, 15:25
Un bătrân a câştigat la Loto, după ce a bifat numerele la întâmplare. Îşi uitase ochelarii acasă
Un bătrân a câştigat la Loto, după ce a bifat numerele la întâmplare

Un bătrân a câştigat la Loto. Luna trecută, bătrânul și-a uitat ochelarii acasă, iar din acest motiv a bifat alte numere.

Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele, dar pur și simplu nu am putut”, a declarat Denis Fawsitt.

Citeşte şi: Pensionara care a câştigat la Loto peste 1.000.000 de lei şi o Dacia Logan a jucat două variante simple pe un bilet care a costat doar 12,50 lei

Un bătrân a câştigat la Loto 116.124 de lire sterline

După ce s-a întâmplat în agenție, am avut senzația că urma să câștigăm. I-am spus lui Ann, în seara aceea, că am simțit faptul că vom câștiga. Ne-am bucurat de viață este rândul lor acum. Acești bani îi vor ajuta mai mult decât pe noi”, a afirmat acesta.

Denis Fawsitt a sărbătorit momentul alături de soţia sa, Ann, în vârstă de 75 de ani. Cei doi plănuiesc să investească o parte din banii câștigați la loterie în casă şi grădină. Bătrânii, care au două fiice și trei nepoți, nu-şi vor neglija familia, scrie BBC, citat de stirileprotv.ro.

Ce zodii au noroc la extragerea loto

Zona parteneriatelor, a asocierilor şi a prieteniilor este susţinută când vorbim de GEMENI. Trebuie să profitaţi de acest lucru.

Nativii LEU beneficiază de energia marțiană pe sectorul studiilor. Este o perioadă bună pentru dezvoltare.

Energia pozitivă este prezentă pe tot parcursul weekendului. În plus, reușești să îi motivezi pe cei din jurul tău să-și unească forțele pentru același scop. Ești un adevărat lider!

Curiozitatea te caracterizează, în acest weekend. Îți petreci timp în compania cărților, încercând să faci progrese importante într-o direcție care te interesează de mult timp.