O femeie a câştigat la Loto cu numerele visate de soţul ei, acum 20 de ani

O femeie a câștigat 60 de milioane de dolari la Loto, după ce a folosit numerele pe care soțul ei le-a visat în urmă cu 20 de ani. Deng Pravatoudom, din Canada, în vârstă de 57 de ani, a pus aceleaşi numere şi acum două decenii, însă abia acum i-au purtat noroc.

25 ian. 2021, 17:10
O femeie a câştigat la Loto cu numerele visate de soţul ei, acum 20 de ani
O femeie din Canada a câștigat 60 de milioane de dolari la Loto

O femeie a câştigat la Loto. Loteria din Ontario a făcut anunţul, luni, într-un comunicat de presă citat de New York Post. ”Am început să plâng. M-am rugat întotdeauna pentru o binecuvântare pentru familia mea”, a spus Deng Pravatoudom când a aflat vestea cea mare.

Femeia este bunică a doi copii şi s-a bucurat foarte tare când a aflat că a câştigat la Loto şi spune că banii o vor ajuta, atât pe ea, cât şi pe familia ei. „Soțul meu și cu mine am lucrat ore întregi ca muncitori peste 40 de ani, încercând să salvăm ceea ce am putut pentru familia noastră… Cu siguranță, acești bani ne vor face viața mult mai ușoară.”, a spus ea.

O femeie a câştigat la Loto

Deng Pravatoudom a emigrat din Laos în Canada, împreună cu cei 14 frați ai săi în 1980 şi spune că premiul câștigat la Loto depășește cele mai sălbatice vise ale ei.

Familia mea a fost sponsorizată de o biserică locală și, pentru că nu am avut nimic, sunt recunoscătoare pentru sprijinul pe care ni l-au oferit de-a lungul anilor”, a spus Pravatoudom, potrivit stirileprotv.ro.

Ea și soțul ei intenționează să se mute din apartamentul în care locuiesc și să cumpere o casă, precum și să plătească datoriile. De asemenea, vrea să călătorească în Texas, Hawaii și în Europa.

Exceptând când am venit în Canada, din Laos, nu am călătorit niciodată cu adevărat”, a mai spus ea.

Citeşte şi: A câştigat MARELE PREMIU la LOTO, dar a murit SĂRAC. Pe ce a cheltuit milioanele de EURO

O pensionară din Satu Mare a câştigat peste 1.000.000 de lei şi o maşină Dacia Logan

O pensionară din orașul Negreşti Oaş, județul Satu Mare, a reuşit, cu o investiţie minimă, să câştige peste 1.000.000 de lei şi o maşină Dacia Logan, la extragerea din 24 decembrie organizată de Loteria Română.

A fost, însă, suficient de norocoasă încât să câştige premiul în valoare de 1.032.398,62 de lei şi un autoturism Dacia Logan, informează Antena 3.

La tragerea Joker de joi, 24 decembrie, s-a câştigat premiul de categoria a II-a în valoare de 1.032.398,62 lei, la care se adaugă un autoturism Dacia Logan. Biletul norocos a fost jucat in Negreşti-Oas, judeţul Satu Mare, şi a fost completat cu doar două variante simple la Joker, preţul acestuia fiind de 12,50 lei”, au transmis reprezentanţii Loteriei Române.