Un bătrân a fost amendat cu 15.000 de lei după ce a fugit să îşi adune oile scăpate din curte

Un bătrân a fost amendat de către poliție după ce a ieșit din casă, pe fugă, pentru că i-au scăpat oile din țarc. Bărbatul nu a avut declarație pe propria răspundere, iar un vecin l-a reclamat autorităților.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 15:26

Bătrânul din Dobrota, un sat din comuna prahoveană Gornet-Cricov, are opt oi. Nepoata sa a povestit pentru observatorulph.ro faptul că animalele bătrânului au ieșit din curte, iar acesta s-a dus după ele. Un vecin a sunat la poliție, iar cel care a intervenit l-a amendat pe bătrân cu suma de 15.000 de lei pentru că ”a părăsit domiciliul pentru a ieși la păscut cu oile, fără a fi angajat, acesta nereprezentând un motiv întemeiat”. 

Citește și:Radu Banciu a fost amendat cu 10.000 de lei de Poliţie, după ce a plecat de la serviciu spre casă. „Mi-a dat de m-a julit”

De asemenea, nepoata a transmis că polițistul i-a spus că ar fi fost înjurat de bătrân, fapt pe care nu l-a consemnat însă în procesul-verbal.

”Dintr-o pensie de doar 700 de lei, va avea nevoie de aproape un an pentru a achita jumătate din amendă. Vom contesta sancțiunea în instanță” , a declarat nepoata bătrânului.