Un bătrân a murit după ce a căzut de la etaj! Victima şi-a premeditat fapta

Incident înfiorător în Braşov. Un bătrân în vârstă de 76 de ani a căzut de la etajul cinci al blocului în care locuia. Rănile provocate în urma căderii au fost atât de grave încât medicii ajunşi la faţa locului nu au reuşit să îi salveze viaţa.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 09:05
Un bătrân a murit după ce a căzut de la etaj! Victima şi-a premeditat fapta

Anchetatorii au început cercetările în acest caz şi iau în calcul toate variantele. Oamenii legii au deschis un dosar penal şi aşteaptă rezultatl necropsiei.

Citeşte şi: Un bărbat din Timişoara a murit după ce a căzut de la etaj. Încerca să prindă o pisică

Alarma a fost dată de un martor care a văzut întreaga scenă. Vecinii bătrânului susţin că acesta locuia singur şi şi-a premeditat fapta. „El era cam pregătit pentru aşa ceva să facă. De mult tot zicea că nu mai pot”. 

„În jurul orei 12.55, Poliția Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, că o persoană de sex masculin s-ar fi precipitat de la fereastra locuinței sale, situată la etajul 5 al imobilului de domiciliu din municipiul Brașov. Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a declarat decesul persoanei. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente in care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, cms. Alina-Maria Ivan.