Un bătrân a primit în dar ceea ce i-a cerut lui Moş Crăciun în urmă cu 70 de ani. Cum a fost posibil

O echipă de muncitori din Marea Britanie au făcut o descoperire neașteptată în timp ce renovau o casă. Ei au găsit în șemineu o scrisoare veche de 70 de ani, adresată lui Moș Crăciun. Impresionați de cerințele modeste ale copilului de atunci, aceștia au decis nu doar să o înapoieze expeditorului, dar să îi și ofere cadourile notate pe bucata veche de hârtie.

09 dec. 2016, 13:48

„Proprietara actuală a locuinței a dorit să dărâmăm șemineul pentru a face camera mai spațioasă. Când am început să lucrăm, doi dintre colegii noștri au descoperit o hârtie împăturită. Așa am descoperit scrisoarea”, a povestit Lewis Shaw, unul dintre constructori.

 Pe hârtie era scrisul de mână al unui copil de circa șase ani, care menționa următoarele:

„Dragă Moș Crăciun,

Te rog să îmi trimiți o carte de benzi desenate Rupert și un tambur, o cutie de cretă, soldați și indieni, o pereche de papuci, o cravată din mătase, o cutie de creioane și orice jucării îmi mai poți trimite.

Cu drag,
David”.

Lewis Shaw, împreună cu echipa sa de constructori, a decis să găsească autorul scrisorii și a reușit. Este vorba despre David Hayloc, acum în vârstă de 78 de ani. Bătrânul, care locuiește acum în altă parte, a fost extrem de impresionat de gestul muncitorilor.

„Îmi amintesc cum, alături de mama mea, am ascuns scrisoarea în șemineu cu gândul că o va sufla vântul și va ajunge la Moș Crăciun”, și-a amintit el.

Pe lângă scrisoare, constructorii i-au oferit lui David Hayloc și darurile pe care acesta și le dorea în urmă cu 70 de ani.

„Acum că am văzut că este nevoie de 70 de ani pentru ca scrisoarea să ajungă la Moș Crăciun, cred că e-mailul este calea cea mai eficientă”, a glumit Hayloc.