Un bătrân clujean a distrus două maşini într-un acces suicidar VIDEO

Un bărbat de 81 de ani din Cluj a ameninţat că se aruncă de la etajul 9 al blocului în care locuieşte, transmite România TV. Între timp, a aruncat însă pe geam tot ce i-a picat în mână. Două maşini au fost distruse de obiecte. Într-un final, omul a fost convins să renunţe.

11 apr. 2014, 07:16
Un bătrân clujean a distrus două maşini într-un acces suicidar VIDEO

Sătul de viaţa pe care o duce, bătrânul a vrut să-şi pună capăt zilelor şi să se arunce de la etajul 9. Nervos şi disperat, omul a aruncat pe fereastră cu tot ce a avut la îndemână prin casă. A distrus două maşini.

Bărbatul trăieşte singur într-un apartament din Cluj. Vecinii spun că s-a supărat rău după ce singura sa nepoată i-a luat pensia şi, de patru zile, nu i-a mai adus mâncare.

„Nepoata l-a îngrijit, i-a luat banii că avea pensie bună şi de câteva zile nu i-a mai adus de mâncare şi gata”, a explicat un vecin. „Blând, liniştit, n-avea treabă cu nimeni. Şi apoi dacă nepoata i-a luat banii şi nu i-a dus de mâncare, vă daţi seama”, a povestit un altul.

Bătrânul a fost convins cu greu să renunţe la gestul extrem şi a fost preluat de medici. Omul s-a rănit la mâini şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.