Un bătrân de 68 de ani a murit în tramvaiul 41! Călător: „Stătea pe scaun şi nu mişca”

Circulaţia tramvaielor 41 este blocată în zona Podului Grand, pe sensul spre Bulevardul Ghencea, după ce un călător a leşinat, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB) pe Twitter.

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 09:02
Un bătrân de 68 de ani a murit în tramvaiul 41! Călător: „Stătea pe scaun şi nu mişca”

UPDATE: Bărbatul care a leşinat în tramvaiul 41 în această dimineaţa a murit. Bătrânul se afla în tramvai în momentul în care ceilalţi călători au observat că nu se mai mişcă. Un călător a încercat să îl resusciteze pe bătrân până la sosirea echipajelor medicale. O ambulanță a sosit la fața locului, i-a acordat primul ajutor, dar nu au putut să-i salveze viața și au declarat decesul.

În momentul în care au ajuns la faţa locului medicii de la SMURD, bărbatul se află în stop cardio-respirator, începând manevrele de resuscitare. După o oră medicii au fost nevoiţi să declare decesul bărbatului. La faţa locului au ajuns poliţiştii şi oamenii legi.

În cauza a fost deschis un dosar de moarte suspectă, iar legiştii au fost chemaţi pentru a prelua trupul bărbatului. În urma necropsiei, medicii legişti vor stabili cauza decesului.

Traficul liniei 41 a fost blocat aproximativ două ore şi a fost reluat la ora 13:20.

„Călătorii au observat că stătea pe scaun și nu se mai mișca, avea capul ușor într-o parte. Avea foarte multe multe documente medicale la el, din care reiese că avea probleme cu inima”, au declarat pentru Libertatea surse medicale.

ŞTIREA INIŢIALĂ

În jur de 10 tramvaie sunt blocate pe Podul Grant. La faţa loculu s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical pentru resuscitarea călătorului. Manevrele au avut loc chiar în interiorul mijlocului de transport. Călătorii sunt cei care au sunat la numărul de urgenţă, după ce persoana în cauză a leşinat.

Citeşte şi: Accident în Bucureşti. Un tramvai a fost implicat

În urma incidentului, STB a introdus o linie navetă de autobuze pentru preluarea călătorilor.