Un bătrân de 86 de ani şi-a omorât soţia în bătaie. Motivul este HALUCINANT VIDEO

Crimă pasională într-o comună din Argeş. Un bătrân de 86 de ani şi-a omorât soţia în bătaie. Vecinii spun că omul a vrut să scape de nevastă ca să rămână cu amanta mai tânără decât el cu aproape 50 de ani. Bărbatul a fost audiat o noapte întreagă, dar dimineaţă a ajuns acasă. Pentru că are o vâstă înaintată, anchetatorii au hotărât să-l cerceteze în libertate. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2014, 05:57

Tragedia s-a produs în localitatea Lunca Corbului din Argeş, informează România TV. Scandalurile erau dese în familie, spun rudele, şi porneau de la o altă femeie de 37 de ani, care ar fi amanta bătrânului. Joi seară, scenele s-au repetat, numai că de această dată, bărbatul şi-a bătut crunt soţia. Cu ochii în lacrimi, femeia a traversat strada şi a mers la fratele ei, dar nu a mai apucat să-i ceară ajutor. S-a prăbuşit secerată la pământ.

Citeşte şi CRIMA de la Mogoşoaia, noi dezvăluiri: Bărbatul care şi-a măcelărit soţia era drogat

„Am auzit ca striga. Gheorghe, striga pe fratele ei. Gheorghe! Vino incoacea ca ma bate! Si a venit la noi in curte si zice: da telefon la politie. Pana sa ajungem noi sa dam telefon la politie, ei i-a venit rau si a cazut”, a povestit cumnata femeii.

Femeia despre care se spune că este iubita bătrânului spune că vecinii mint şi că nu au nicio relaţie.

Citeşte şi Comedie NEAGRĂ. Un bărbat infidel a fost dat de gol de necrolog

„Nu gasea o alinare la mine. El venea ca sa schimbe o vorba sau sa intrebe ceva”, a spus presupusa amanta.

În urma necropsiei, poliţiştii vor stabili care vor fi acuzaţiile aduse bătrânului.