Un bătrân din Câmpina acuză un medic de malpraxis şi îi cere acestuia şpaga înapoi

Un pensionar din Câmpina s-a plâns Colegiului Medicilor Prahova că fost tratat prost de un medic din localitate. În plângerea depusă, pe lângă suferinţa îndurată, pensionarul îşi cere înapoi şi şpaga dată medicului repectiv.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 11:37
Un bătrân din Câmpina acuză un medic de malpraxis şi îi cere acestuia şpaga înapoi

Gheorghe Enescu, de 77 de ani, din Campina, s-a plâns Colegiului Medicilor Prahova că a fost prost tratat de un medic şi cere restituirea spăgii date acestuia, scrie zvp.ro.

“M-am prezentat la Spitalul Municipal Câmpina, pe 21 noiembrie 2011, pentru o operaţie de prostată, la medicul urolog Neculai Popescu. Acesta a decis să fiu internat şi pregătit pentru operaţie. Domnul doctor a decis să-mi introducă o sondă şi o drenă pentru golirea vezicii urinare. După aceste operaţiuni, m-am simţit foarte rău şi am fost mutat în secţia de terapie intensivă, unde, după o noapte de dureri, am aflat că mi-a fost perforat unul dintre intestine, când mi-a fost introdusă drena. Pe 23  noiembrie 2011, am fost operat de către doctorul Alexandru Matei, care a confirmat că intestinele au fost perforate. Menţionez că domnului doctor Popescu Neculai i-am înmânat suma de 500 lei, sperând că această atenţie îl va motiva pentru a-şi face meseria cu mai mult devotament, dar cu toate acestea mi-a provocat suferinţă şi durere. Pe perioada cât am fost internat, nu s-a interesat de starea mea de sănătate. Consider că am suferit, pe lângă pierderea materială, şi o puternică depresie, acum fiindu-mi frică să mai merg la alt medic, pentru operaţie. Doresc ca doctorul Neculai Popescu să fie tras la răspundere şi să-mi restituie suma de 500 de lei”, scrie Gheorghe Enescu în plângere.