Un bătrân din Iaşi a ars de viu în propria casă VIDEO

Un bătrân din Iaşi a ars de viu în casa în care locuia, din cauza unui incediu. Cei care se aflau în zonă au încercat să intervină, dar în zadar. Focul a fost prea puternic, iar bărbatul a murit până la venirea pompierilor.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 07:15
Un bătrân din Iaşi a ars de viu în propria casă VIDEO

Bărbatul avea 84 de ani, iar în momentul izbucnirii incendiului era singur în casă. Alarmaţi de fum şi de flăcări, vecinii au încercat să sară în ajutorul bătrânului, dar eforturile au fost zadarnice.

„Pompierii au spart geamurile, au spart uşa. Când au intrat, bătrânul era carbonizat. Flăcări erau foarte mari. Când am intrat în caă, era foc pe dânsul”, a spus unul dintre vecini.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la pompieri şi SMURD care au stins flăcările. „Am intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de primă intervenţie şi un echipaj de medical”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Ovidiu Mocăniţa.

Criminaliştii au ajuns şi ei la locul incediului, unde au demarat o ancheta. Pompierii încercă acum să stabilească cu exactitate cauza incendiului.