Un bătrân din Timişoara a strigat „Sus Băsescu” în mijlocul protestatarilor nervoşi

Un bătrân a strigat "Sus Băsescu" la un miting ce are loc, duminică, în Piaţa Revoluţiei din Timişoara, împotriva preşedintelui Traian Băsescu. Peste 400 de persoane, între care suporteri ai echipei Poli Timişoara, participă, duminică seară, la un marş prin centrul municipiului Timişoara.

RomaniaTV.net
15 ian. 2012, 18:00
Un bătrân din Timişoara a strigat „Sus Băsescu” în mijlocul protestatarilor nervoşi

Suporterii echipei Poli Timişoara au intrat în piaţa Revoluţiei scandând „Ole, ole, noi urâm partidele”, „PSD, PDL, toţi se trag din PCR”, „România stat poliţienesc”. Manifestaţia din Timişoara nu este autorizată.

Manifestanţii au scandat „Nu vă fie frică şi Băsescu pică”, „Nu staţi în balcoane că muriţi de foame” şi au avut coli A4 cu mesaje precum: „Sunt aici pentru că tu nu eşti”, „Ex-huligan, fost golan, azi nevrotic”.

La un moment dat, unii dintre participanţi au intrat în conflict cu un bătrân care se deplasa cu bicicleta în zonă şi care a strigat „Sus Băsescu”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Timiş, Andrei Crişan, bărbatul în vârstă de 83 de ani a fost escortat din zonă de jandarmi, pentru a nu incita participanţii la miting.

Conform acestuia, bătrânul nu a fost amendat.