Un bătrân internat la un spital din Giurgiu a ales să se sinucidă aruncându-se de la etajul trei al clădirii: „A rupt geamul”

Un bărbat, în vârstă de 87 de ani, a ales să se sinucidă, aruncându-se de la etajul trei al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Giurgiu.

22 iun. 2021, 21:30
Un bătrân internat la un spital din Giurgiu a ales să se sinucidă aruncându-se de la etajul trei al clădirii: „A rupt geamul”

Un bărbat, în vârstă de 87 de ani, a ales să-și pună capăt zilelor, bătrânul s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Giurgiu.

Potrivit primelor informații, bătrânul era internat la secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Giurgiu.

Bărbatul era îmbrăcat în pijamalele primite la internare și conform investigaților, acesta a forțat un geam, care avea deschidere oscilobatantă și l-a rupt. Bătrânul s-a urcat pe un scaun, apoi  s-a suit pe pervaz de unde a sărit în gol.

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj medical care a efectuat în zadar manevre de resuscitare, însă din păcate, leziunile suferite de bătrân era incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul.

Conducerea spitalului a declarat sursei citate că bătrânul nu prezenta semne de boli psihice sau depresie care să-i fi motivat gestul disperat. În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru moarte suspectă, notează Antena 3.

Un bărbat infectat cu coronavirus s-a sinucis în spital

Un bărbat în vârstă de 71 de ani

, diagnosticat cu covid-19, s-a sinucis la 10 zile de la internare. Incidentul s-a petrecut în Spitalul Judeţean din Călăraşi. Fiul bătrânului spune că tragedia ar fi putut fi evitată dacă amenințările tatălui său ar fi fost luate în serios.

Un bărbat infectat cu coronavirus s-a sinucis în spital. Vasile Tilişcan avea 71 de ani şi s-a sinucis la 10 zile după ce a fost internat la Spitalul Judeţean din Călăraşi. Familia sa spune că medicii au fost avertizaţi de gândurile bătrânului, însă nimeni nu l-a luat în serios. La scurt timp, nea Vasile a fost găsit cu un cuţit înfipt în abdomen.

Vasile Tilișcan era diabetic și cardiac. Fiul acestuia povesteşte că a fost sunat de tatăl său care i-a spus că se simte rău şi că ar vrea să meargă la spital, pentru un consult. La spital, Vasile a fost confirmat cu coronavirus.