Un bebeluş de doar TREI luni a fost găsit mort în casă. Autorităţile sunt în alertă

Oamenii legii din Galați sunt în alertă după ce un bebeluș de doar trei luni a fost găsit mort în casă. Conform primelor informații, fetița a fost lăsată singrură ore în șir de căter mamă. Polițiștii anchetează circumstanțele în care copilul a murit și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 07:30
Un bebeluş de doar TREI luni a fost găsit mort în casă. Autorităţile sunt în alertă
Mama copilului a sunat la 112 și a cerut ajutor, întrucât și-a găsit fetița inconștientă când s-a trezit. La fața locului a fost trimis un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați, care, din păcate, nu a putut decât să constate decesul micuței.
 
Tragedia a avut loc vineri dimineața în comuna Smârdan din județul Giurgiu. Localnicii susțin că bebelușul s-a născut într-o familie cu probleme. Tatăl a murit într-un accident rutier, vara aceasta, iar bunica are probleme cu băutură.

Citește și: O jurnalistă celebră s-a fotografiat cu femeia ucisă şi incinerată într-o valiză. Când a fost făcută poza

Mama bebelușului are 28 de ani și alți șase copii. Toți au ajuns în grija statului, deoarece aceasta nu a fost în stare să îi crească. Direcția de Asistență a Copilului începuse deja o anchetă socială, dar și demersurile necesare pentru ca bebelușul de doar trei luni să fie luat de lângă mamă și crescut într-un mediu sigur.

Mai mult decât atât, mama practica prostituția și a plătit în ultimii doi ani amenzi în valoare de aproximativ 22 de mii de lei.

În timpul anchetei, autoritățile au descoperit și că bebelușul nu avea certificat de naștere. Prin urmare, reprezentanții primăriei se vor ocupa atât de actele de identitate și certificatul de deces, cât și de înmormântarea micuței.