Un beţiv din Dej a încercat să intre într-o loterie noaptea ca să se culce VIDEO

Cine-a pus loteria-n drum! Asta este întrebarea pe care şi-a pus-o un beţiv din Dej. Bărbatul a încercat să intre într-o agenţie de Loto dar nu prea a reuşit. A mers apoi într-o spălătorie de unde a plecat de-abia dimineaţă. Cel mai probabil a tras un pui de somn deoarece, la sfârşit, nu a lipsit nimic din încăpere. Tot traseul lui a fost surprins de camerele de supraveghere. Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz şi încearcă să-l identifice pe bărbat.

RomaniaTV.net
29 apr. 2012, 14:45
Un beţiv din Dej a încercat să intre într-o loterie noaptea ca să se culce VIDEO

Cu paşi mari, un pic nesiguri, bărbatul se duce chitit la agenţia loto, în toiul nopţii. Încearcă uşa, de parcă s-ar fi aşteptat să fie deschis. Nu reuşeşte din prima, dar nu se lasă bătut cu una cu două. Mai încearcă de câteva ori. Trage clanţa dar nimic. Se îndepărtează apoi nervos, cu paşii legănaţi, la fel cum a venit. Merge apoi către o spălătorie, unde găseşte uşa deschisă. Iese după trei ore, odihnit şi cu mâinile în buzunar.

Proprietarii au chemat poliţia, după ce au văzut că lucrurile erau mutate în service. Ei spun că nu le lipseşte nimic din încăpere.