Un bloc cu patru etaje s-a prăbuşit în Mumbai. Un mort şi mai mulţi răniţi prinşi sub dărâmături

Un imobil rezidenţial cu mai multe etaje s-a prăbuşit luni seara în centrul oraşului Mumbai, a informat un reprezentant al pompierilor care şi-a exprimat îngrijorarea că mai multe persoane ar putea fi prinse sub dărâmături, în condiţiile în care ploile musonice s-au abătut asupra oraşului timp de două zile

RomaniaTV.net
10 iun. 2013, 17:49
Un bloc cu patru etaje s-a prăbuşit în Mumbai. Un mort şi mai mulţi răniţi prinşi sub dărâmături

„Operaţiunile de salvare sunt încă în curs de desfăşurare. Noi nu ştim câte persoane sunt blocate sub dărâmături”, a afirmat oficialul după prăbuşirea clădirii situate în cartierul Mahim, fără a oferi detalii suplimentare.

Potrivit site-ului televiziunii NDTV, imobilul de locuinţe avea la parter un showroom auto. O imagine de pe site arăta o mulţime de oameni adunaţi în jurul unui morman de moloz între două clădiri, informează Agerpres.

Din informaţiile mass-media, clădirea prăbuşită avea patru sau cinci etaje, conform unor surse diferite. Potrivit site-ului straitstimes.com, o femeie a fost găsită moartă, sub dărâmături. Potrivit NDTV, trei persoane au fost scoase în viaţă de sub ruinele blocului.

Clădirea rezidenţială care s-a prăbuşit se numea Altaf şi se afla în cartierul Mahim, din centrul oraşului,

Accidentul survine la două luni după prăbuşirea unei clădiri de şapte etaje în construcţie în suburbiile Mumbaiului, în care au fost ucise 74 de persoane. După accident, doi responsabili cu construcţia imobilului şi alte şapte persoane implicate în tragedie au fost arestate, scrie Agerpres.

Prăbuşirea acestei clădiri arată calitatea slabă a construcţiilor din India, unde cererea mare de locuinţe şi corupţia larg răspândită conduc de nenumărate ori la nerespectarea standardelor de siguranţă.