Un Boeing 737 a aterizat, din greşeală, pe un ALT AEROPORT decât cel prevăzut

O aeronavă a companiei Southwest Airlines a aterizat, din greşeală, pe un alt aeroport decât cel prevăzut. Astfel, în loc să aterizeze la Branson (Missouri), un Boeing 737 a aterizat în comitatul Taney din acelaşi stat american, relatează agenţia de presă Ria Novosti, citând media americane, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
13 ian. 2014, 07:53
Un Boeing 737 a aterizat, din greşeală, pe un ALT AEROPORT decât cel prevăzut

Avionul Boeing 737-700, care transporta 124 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, zbura pe ruta Chicago – Dallas, cu o escală la Branson.

Aeronava urma să aterizeze pe aeroportul din Branson duminică seara, dar ea a efectuat aterizarea pe aeroportul din comitatul Taney, situat la şapte mile (aproximativ 11 km) distanţă de locul aterizării planificate.

În timpul aterizări, un pilot a prezentat scuze pasagerilor pentru neplăcerile create, dar fără să explice despre ce este vorba, a relatat CNN. „Am simţit miros de cauciuc ars”, a spus un alt pasager, într-o declaraţie pentru revista Forbes, scrie Agerpres.

Un reprezentant al Southwest Airlines a precizat ulterior că niciunul dintre ocupanţii avionului nu a avut de suferit în urma acestui incident, indicând că nu are informaţii cu privire la cauzele care au determinat echipajul să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport.