Un bolid electric în valoare de 140.000 de euro al unui celebru om de afaceri din Constanța s-a făcut scrum! ”M-am gândit că a fost pus intenționat”

Mașina unui celebru om de afaceri din Constanța a luat foc chiar în fața hotelului său din Mamaia. Bolidul în valoare de 140.000 de euro s-a făcut scrum sub ochii angajaților afaceristului care au sunat la 112.

05 feb. 2024, 14:19
Un bolid electric în valoare de 140.000 de euro al unui celebru om de afaceri din Constanța s-a făcut scrum! ”M-am gândit că a fost pus intenționat”
Un bolid electric în valoare de 140.000 de euro al unui celebru om de afaceri din Constanța s-a făcut scrum

Un bolid electric în valoare de 140.000 de euro al unui celebru om de afaceri din Constanța s-a făcut scrum. Autoturismul aparține omului de afaceri George Bosânceanu care, inițial, s-a gândit că focul a fost pus intenționat.

Citește și Motivul pentru care Gigi Becali își conduce desculț bolidul de 500.000 de euro: „El face ceea ce crede și ceea ce simte el”

Un bolid electric în valoare de 140.000 de euro al unui celebru om de afaceri din Constanța s-a făcut scrum

Atunci când au văzut flăcările uriașe ieșind din vehicul, angajații omului de afaceri au sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă.

Pompierii s-au chinuit două ore să stingă flăcările care au mistuit în totalitate mașina.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Din fericire, în urma acestui incident, nu au fost înregistrate victime, însă, maşina a ars aproape în totalitate.

Deocamdată nu se știe cu exactitate de la ce a pornit incendiul, însă George Bosânceanu nu exclude varianta ca autoturismul să aibă niște probleme tehnice.

”Mașina e folosită de fiul meu. Este un BMW, seria 7, care a costat vreo 140.000 de euro, și acum, după câțiva ani, are valoare de vreo 60-70.000 de euro. S-a întâmplat la ora 1 noaptea. Prima oară m-am gândit că a fost pus intenționat, alții se vor gândi că vreau să iau asigurarea. Mașina nu are CASCO, are asigurare normală deci nu primesc nimic și nu este nici o mână criminală, au constatat și pompierii că mașina a luat foc din interior, de la motor, un scurtcircuit. Nu sunt primul care pățește așa ceva, a mai fost o persoană care a cumpărat același model, a băgat-o în garaj și a luat foc. Acum neavând asigurare o să îi contactez pe cei de la BMW, să facă expertiză, dacă nu să-i dau în judecată ” a declarat acesta pentru Replica de Constanța.

Citește și Imaginea care a stârnit indignarea șoferilor: De ce Loganul are roata blocată, iar bolidul de lux nu. Explicația este extrem de simplă