Un pensionar a câştigat marele premiu la LOTO 5 din 40 cu datele de naştere. Ce va face cu banii

Datele de naştere ale membrilor familiei i-au adus o sumă uriaşă unui pensionar din Santa Mare. Fost agronom, Gheorghe C. de 61 de ani a câştigat 339.400,72 lei, la Loto 5/40, după ce a nimerit numerele extrase duminică, 8 noiembrie, respectiv 5, 19, 8, 4, 22, 37.

15 nov. 2015, 10:49
Un pensionar a câştigat marele premiu la LOTO 5 din 40 cu datele de naştere. Ce va face cu banii

Ar fi câştigat şi cu cinci numere, însă le-a ghicit pe toate şase, scrie monitorulbt.ro. Bărbatul a povestit că joacă la loto de aproximativ 40 de ani şi că a mai câştigat până acum, însă niciodată sume mari. „Eu joc de mulţi ani, din liceu. Cam prin anii ’90 am câştigat sume mici, undeva vreo 20-30 de lei. Numerele câştigătoare sunt date de naştere ale membrilor familie mele.”, a declarat Gheorghe C.

Citeşte şi Afacerist de succes după ce a câştigat cel mai mare premiu la LOTO. Ce a făcut cu BANII fostul pompier VIDEO

Când a plecat după câştig, bărbatul nici nu ştia câţi bani va încasa.

Botoşăneanul norocos a spus că banii câştigaţi îi va investi în familie şi în educaţia nepoţilor. „Îmi voi lua o maşină mai bună, în rest banii îi voi păstra pentru nepoţi.”, a mai spus bărbatul.

Gheorghe C. a declarat că-şi iubeşte foarte mult familia şi că, deşi în tinereţe a suferit, acum este fericit. „Eu sunt la a doua nevastă. Prima soţie m-a părăsit, a fugit cu un tractorist. Cu ea am două fete, dintre care una a fost făcută cu altul, am crescut-o, am iubit-o, i-am plătit pensia alimentară până la 17 ani, când am aflat adevărul”, a spus pensionarul.

Până să-i surâdă norocul, Gheorghe C. trăia modest, din pensia lui şi a soţiei.