Un brăilean disperat oferă salariu pentru o însoţitoare la nuntă: „Să nu fie slabuţă că urlă mama că e săracă şi nu are ce mânca”

Un brailean a apelat la solutia cea mai usoara de a-si gasi partenera la nunta! El a postat pe internet anuntul cu oferta.    

27 iul. 2018, 12:43
Un brăilean disperat oferă salariu pentru o însoţitoare la nuntă: „Să nu fie slabuţă că urlă mama că e săracă şi nu are ce mânca”

Eugeniu, un tanar din Braila, trebuie sa mearga la o nunta, insa ii lipseste ceea ce este cel mai important: o partenera. Pentru ca nu a gasit o fata intre timp, tanarul a postat anuntul pe Facebook. El ii ofera celei care va accepta transport, mancare, bani. Insa, partenera trebuie sa indeplineasca anumite conditii.

„Caut partenera pentru nunta pe data de 19 august (insotitoare, nu mireasa), asigur: transportul de acasa la locatie si retur, program de la 13 la 4 dimineata, salariu 200 de lei, plus mancare, bautură, tigari si dans. Trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici: manierata, sa nu ma faca de rusine intre rude, daca vreau ma fac si singur, sa nu fie slabuta ca urla mama ca e saraca nu are ce manca, nici grasa sa manance meniul pentru jumatate de masa, eventual poate manca doua aperitive, nu sunt fan. Sa stie sa danseze fara sa ma calce pe pantofi. Sa nu bea mai mult ca mine, restaurantul nu are paturi si nu sunt dispus să dorm in boscheti. Persoanele interesate pentru selectie le astept in comentarii. P.S: Nu are voie sa prinda buchetul”, este anuntul facut de un brailean pe Facebook.