Un braşovean a făcut o salină artificială în subsolul blocului VIDEO

O sală de sport a fost transformată într-o salină artificială, dar nu oriunde, ci la subsolul unui bloc din Ghimbav, judeţul Braşov. Este ideea inedită a unui bărbat care a transformat un banal subsol într-o adevărată oază de sănătate, potrivit România TV. O şedinţă de sport în salina artificială costă 10 lei pentru un adult şi 5 lei pentru copii şi pensionari.

RomaniaTV.net
15 mai 2013, 08:23
Un braşovean a făcut o salină artificială în subsolul blocului VIDEO

Un bărbat din Ghimbav, judeţul Braşov, a transformat un subsol de bloc într-o salină artificială cu sală de sport. Pereţii subsolului au fost căptuşiţi cu peste 60 de tone de sare.

„Pe pereţi avem placaţi bulgări de sare aduşi de la salinele din România, în special de la Salina Slănic Prahova”, a explicat Cristian Urdă, proprietarul sălii de sport.

Clienţii salinei de la subsolul blocului sunt încântanţi de locul unde fac sport.

„Orice miscare, orice sport practici într-un mediu sănătos nu are decât să facă bine. Noi am adaptat mişcarea, practic am dublat beneficiile, porţia de sănătate s-a dublat”, a declarat Cristian Urdă.

Pentru o porţie de sănătate la salina artificială, adulţii trebuie să scoată din buzunare 10 lei iar copii şi pensionarii 5 lei. Un abonament lunar costă în jur de 100 de lei.