Un braşovean beat a CĂZUT de la etajul trei după ce a CONFUNDAT uşa de ieşire cu cea de la balcon

Un braşovean de 32 de ani a ajuns în stare gravă la spital, miercuri dimineaţă, după ce a confundat uşa de ieşire cu cea de la balconul de pe casa scării şi a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din cartierul Tractorul.

RomaniaTV.net
10 iul. 2013, 12:42
Un braşovean beat a CĂZUT de la etajul trei după ce a CONFUNDAT uşa de ieşire cu cea de la balcon

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, bărbatul a fost la o petrecere la nişte amici în cartierul Tractorul, pe strada Constructorilor, unde a băut toată noaptea. Dimineaţa, în jurul orei 06.30, s-a pregătit să plece acasă, însă nu ştia prea bine blocul respectiv, pentru că era pentru prima dată acolo.

Din acest motiv, pe casa scării, tânărul a confundat uşa spre ieşire cu cea a balconului, care are o înălţime de doar 60 centimetri şi a căzut în gol de la etajul al treilea.

Conform sursei citate, bărbatul a suferit fracturi severe la bazin şi membre, dar nu s-a lovit la cap şi nu îi este pusă viaţa în pericol. Prietenii lui au chemat imediat salvarea, iar un echipaj SMURD a sosit la locul respectiv şi l-a transportat pe rănit la Spitalul Judeţean Braşov.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă bărbatul a căzut din neatenţie sau a fost împins de cineva.

„Se fac audieri de martori pentru a se stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. Urmează să stabilim dacă a căzut sau a fost împins de cineva, dar cel mai probabil a căzut din neatenţie”, a spus comisar şef Liviu Naghi.