Un bucătar cunoscut a murit la 67 de ani. Vedeta era renumită pentru o emisiune culinară

Un bucătar celebru pe rețelele sociale a murit la vârsta de 67 de ani. Era gazda unei emisiuni de tip cooking show.

13 ian. 2024, 11:24
Un bucătar cunoscut a murit la 67 de ani. Vedeta era renumită pentru o emisiune culinară
Un cunoscut bucătar a murit la 67 de ani

Un celebru bucătar a murit la 67 de ani. Anunțul nefericit a fost confirmat de persoanele apropiate care au păstrat discreția legat de acest subiect sensibil o perioadă bună de timp. Era gazda unei emisiuni culinare.

Lynn Yamada Davis, renumită pentru Cooking With Lynja, disponibil pe YouTube, a murit pe 1 ianuarie 2024. Decesul a survenit la Riverview Medical Center din New Jersey, SUA. Aceasta locuia în Holmdel.

Citește și: Un bucătar din Milano a rupt TikTok-ul în două cu un desert gata în doar un minut

Cauza decesului a fost cancerul esofagian cu care fusese diagnosticată în 2021. Cu doi ani înainte, în 2019, cadrele medicale i-au dat diagnosticul crunt, care i-a adus foarte multă suferință în ultimii ani de viață.

Cei care au urmărit-o au aflat abia acum că a plecat la Ceruri. Lynn și-a dorit să fie postate toate videoclipurile pe care le avea filmare și editate dinainte să se stingă.

În unul dintre acestea femeiea culegea trufe în Italia. A început să activeze în online în 2020, în perioada pandemiei de coronavirus, când a pregătit tot felul de preparate culinare alături de fiul său, Tim Davis, cunoscut la rândul său pe social media.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – DECEMBER 04: Lynn „Lynja” Davis attends the 2022 YouTube Streamy Awards at The Beverly Hilton on December 04, 2022 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Lynn Yamada Davis a dorit să-l ajute pe băiatul său cu partea materială pentru că în perioada respectivă nu mai avea venituri. În felul acesta a reușit să îl mențină pe linia de plutire, acesta având abilități cinematografice.

Cei doi obișnuiau să realizeze mâncăruri sănătoase, care erau foarte apreciate de spectatorii lor. Au format o echipă foarte bine sudată și apreciată de urmăritorii de pe platformele de socializare, dar mai ales de pe YouTube.

Citește și: Cine e considerată a fi cea mai mare bucătăreasă din România. Pe lângă pasiunea pentru gătit, știa trei limbi străine și a terminat Conservatorul

Un alt lucru pe care l-a solicitat creatoarea de conținut a fost ca fiul său să posteze pe social media videoclipuri mai vechi. Este vorba de unele clipuri pe care mama și tânărul le-au realizat în urmă cu circa 10 ani.