Un bucureştean a aruncat pe geam tot ce avea prin casă VIDEO

S-a întâmplat în cartierul Berceni, din sectorul 4, unde un bărbat cu probleme psihice a adunat la el la fereastră tot cartierul. Cu mic, cu mare, oamenii au venit să vadă spectacolul nocturn. După patru ore de stat cu mâinile-n sân, poliţiştii au decis să le strice distracţia şi să intervină.

RomaniaTV.net
04 mai 2012, 05:32
Un bucureştean a aruncat pe geam tot ce avea prin casă VIDEO

După ce a ameninţat că aruncă tot blocul în aer, un bărbat din cartierul bucureştean Berceni a început să-şi arunce pe fereastră obiectele din casă. A început cu mărunţişuri şi a terminat cu un casetofon.

Până să se hotărască poliţiştii să intervină, pe trotuar s-au adunat zeci de obiecte. O găleată de vopsea lavabilă, un scaun, un brad de crăciun şi ornamentele de rigoare, şosete, o cutie de televizor, 2 mingi şi câteva cărţi. Iar peste drum s-au adunat zeci de gură-cască.

Într-un final au apărut şi mascaţii. Până să intre peste el în casă, bărbatul a mai avut timp să se mai joace cu un cuţit. În cele din urmă, a fost reţinut.

„Va fi preluat şi dus într-un centru, omul are probleme psihice”, a declarat Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4.

Se pare că bărbatul a mai fost internat de 3 ori din cauza problemelor psihice, dar a fost lăsat să meargă acasă. Omul locuieşte singur, iar necazurile au apărut după ce a fost părăsit de nevastă. Vecinii spun că bărbatul a fost odinioară campion naţional la şah.