Un BUNIC şi-a dus cele mai NEGRE SECRETE în mormânt, însă le-a lăsat NEPOŢILOR incidii ascunse într-un CUFĂR

Un bărbat din America a făcut o descoperire neobişnuită în podul casei bunicului, la scurt timp după ce bătrânul a murit. Astfel, el a descoperit că acesta ascundea mai multe secrete.

28 nov. 2014, 12:46

Membrii familiei au descoperit un cufăr în casa în care a locuit bătrânul. Acesta era închis cu o cheie, însă într-un final a fopst deschis, scoţând la iveală o seriei de secrete mistuitoare, potrivit Dose.

Citeşte şi Poveste de DRAGOSTE ETERNĂ. Ce i-a spus un BĂTRÂN femeii pe care a iubit-o 55 de ani înainte să moară FOTO

Astfel, tot ceea ce ştiau despre JC, iniţialele bărbatului decedat, s-a schimbat complet peste noapte, deoarece printre documentele secrete, cărţi istorice şi obiecte personale, se aflau şi dovezi că omul activa într-o organizaţie masonică. De asemenea, s-au mai găsit o serie de cărţi ciudate, cum ar fi „Marea controversa dintre Christos şi Satana”, scrisă de Ellen G. White, plină de ilustraţii bizare şi idei fantastice. Mai mult, un alt volum, datand de aceasta data de la inceputul anilor 1900, reprezinta o scurta istorie a Statelor Unite ale Americii.

Citeşte şi Ce a păţit un BĂTRÂNEL după ce a mâncat o acadea este incredibil. Imaginile au ajuns pe INTERNET FOTO

Controversatul bătrân era pasionat şi de agricultură, familia găsind o serie de scrisori pe acest subiect. Dar ce a fost cu adevărat surprinzător, a fost faptul ca pe spatele acestora erau prezente însemne masonice.