Un câine a fugit de-acasă pentru a alerga la un maraton de oameni. A încheiat cursa pe locul 7 VIDEO

Ludivine, o căţeluşă de doi ani, a alergat peste 20 de kilometri, într-o cursă pentru oameni. Animalul, care a fugit de acasă fără ca stăpânii să îşi dea seama, a terminat, spre uimirea tuturor, pe a şaptea poziţie.

27 ian. 2016, 07:12
Un câine a fugit de-acasă pentru a alerga la un maraton de oameni. A încheiat cursa pe locul 7 VIDEO

Ludivine a fost lăsată liberă de stăpânii ei, pentru a se juca. Ogarul, destul de leneş de obicei, obişnuieşte să mai dispară din când în când, dar se întoarce de fiecare dată. Acum însă, în explorările sale, căţelul a dat peste oamenii strânşi pentru a alerga la un semimaraton caritabil. Încântat, animalul a aşteptat la linia de start şi a alergat alături de sportivi zeci de kilometri.

Citeşte şi ÎNDUIOŞĂTOR. Povestea maimuţei care a adoptat un căţel abandonat

A fost plecată puţin, dar nu mi-am făcut probleme. Apoi un coleg mi-a trimis o poză cu câinele şi medalia sa şi un mesaj că Ludivine a terminat a şaptea la semimaraton„, spune proprietara câinelui.

Ludivine a fost în frunte aproape toată cursa, însă la un moment dat atenţia i-a fost distrasă. „Pe cât de grozav este locul al şaptelea, am aflat că se putea descurca mai bine, dacă nu ar fi atacat un iepure mort de pe marginea drumului, dacă nu ar fi sărit, în mod ciudat, la un catâr şi la nişte măgari de pe traseu„, transmite Fox News.