Un câine Amstaff şi-a salvat prietenul de la moarte, după ce căzuse în piscină VIDEO

Un câine Amstaff şi-a salvat prietenul de la moarte, un patruped din rasa Yorkshire, după ce căzuse într-o piscină şi era să se înece. Filmarea îl arată pe câinele de talie mică Chucky, cum alunecă în psicină și se zbate cu disperare să se țină la suprafața apei.

20 apr. 2021, 16:51
Un câine Amstaff şi-a salvat prietenul de la moarte, după ce căzuse în piscină VIDEO
Un câine Amstaff şi-a salvat prietenul de la moarte

Un câine Amstaff şi-a salvat prietenul de la moarte. O cățelușă din rasa Amstaff, în vârstă de 7 ani, pe nume Jessie, din Boksburg City, Africa de Sud a devenit o adevărată eroină.

Camerele de supraveghere ale reședinței unde se afla, au surprins momentul în care cățelușa îl salvează pe bătrânul ei prieten ei canin, Chucky, un cățel din rasa Yorshire, în vârstă de 13 ani.

Citeşte şi: Povestea lui Alfie, câinele care a murit după ce a înghiţit mai multe măşti medicinale

Aproximativ 30 de minute, Jessie a încercat să îşi scoată prietenul din piscină. Chiar atunci când puterile încep să o părăsească, Jessie nu renunță, și într-un sfârșit, reușește să îl tragă afară din piscină pe bâtrânul câine, și să îl salveze de la o moarte sigură, potrivit Daily Mail.

Un câine Amstaff şi-a salvat prietenul de la moarte

Un câine i-a salvat viaţa stăpânei sale, după ce s-a prăbuşit la pământ

Un câine din Canada i-a salvat viaţa stăpânei sale, după ce aceasta s-a prăbuşit la pământ. Modul cum a acţionat animalul este incredibil şi a emoţionat o lume întreagă. A oprit o maşină în trafic pentru a-i acorda ajutor femeii.

Totul s-a petrecut într-o suburbie a oraşului Ottawa, unde Clover, o căţeluşă de un an şi jumătate, adoptată de la un centru pentru animale, este considerată o adevărată eroină.

Imaginile surprinse de o cameră de filmat arată cum căţeluşa intră în alertă, când vede că este ce în neregulă cu stăpâna ei, Haley Moore, care s-a prăbuşit la marginea drumului. În scurt timp, Clover e eliberează din lesă şi se pune înaintea unei maşini aflate în trecere.


loading...
Partenerii noștri